Myinlife - De app waarmee je samen de zorg voor je naaste regelt.

Jan en Manje
Jan (72 jaar)

Ik vul in waarbij ik hulp kan gebruiken en de mensen in de kring doen de rest. Ik heb er geen omkijken meer naar. Ik kan echt niet meer zonder Myinlife.

Jan (72 jaar)

Kringen

Met kringen wordt op een overzichtelijke manier jullie eigen omgeving in groepen ingedeeld. Zo kunnen jullie berichten en vragen eenvoudig delen met de juiste mensen.

Kringen

Tijdlijn

Hier delen jullie dagelijkse gebeurtenissen met elkaar. Zo houden jullie je eigen kringen op de hoogte van hoe het gaat, wat er speelt in jullie leven, nieuwtjes of activiteiten. Deel de fijne momenten en vind steun als het even tegenzit. De tijdlijn houdt jullie ook op de hoogte van leuke gebeurtenissen die mensen in jullie kringen meemaken.

Tijdlijn

Helpen

De zorg voor mensen met dementie kan best intensief zijn. Mensen in jullie omgeving kunnen jullie helpen, maar weten misschien niet altijd goed waarbij. Laat jullie omgeving weten waarbij je hulp wilt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de administratie, in het huishouden, aan elkaar gezelschap houden of het ondernemen van een leuk uitje samen.

Helpen

Persoonlijke berichten

Gebruik persoonlijke berichten om een bericht te sturen naar één of meerdere specifieke personen in jouw kringen. Ook kun je met behulp van een persoonlijk bericht iemand snel op de hoogte brengen en een afspraak maken.

Persoonlijke berichten

Zorgboek

Soms, bijvoorbeeld tijdens ziekte of een vakantie, is het nodig om de zorg tijdelijk aan iemand anders over te kunnen dragen. Hier kun je alle gegevens opnemen waarvan je vindt dat ze voor mensen in de binnenste cirkel belangrijk zijn.

Zorgboek

Agenda

In de agenda kunnen jullie aangeven wanneer en waarbij je hulp kunt gebruiken. Jullie omgeving kan hier op reageren door aan te geven of zij hulp kunnen bieden.

26

Agenda

Kompas

Als je geconfronteerd wordt met dementie in je directe omgeving kan dat veel vragen oproepen. Het Kompas helpt jou de juiste informatie te vinden. Het biedt bronnen met actuele informatie over dementie en over het bieden van mantelzorg.

Kompas

Ook aan de slag met Myinlife?

Myinlife verbindt iedereen rondom je naaste met dementie. Via Myinlife regel je samen de zorg voor je naaste met dementie.

Registreer je nu

Myinlife app beschikbaar in de App Stores

Myinlife is nu ook als app toegankelijk voor je tablet en smartphone. Hiermee blijf je snel op de hoogte van elkaar en organiseer je eenvoudig de zorg samen met de mensen om je heen. Download de app nu gratis in de app-stores en meld je aan via de bovenstaande knop 'Ik doe mee aan Myinlife'.

Manje (64 jaar)

Elke maandag kook ik voor Jan en Anneke. Via Myinlife kan ik zien wie er nog meer betrokken is. Handig om te zien wie wanneer bijspringt.

Manje (64 jaar)

Waarom Myinlife?

Myinlife is ontwikkeld met en voor mantelzorgers en mensen met dementie. Met de app betrek je op een laagdrempelige manier de omgeving bij de dagelijkse zorg. Ook kan je op een positieve manier dagelijkse gebeurtenissen delen met de mensen om je heen.

Dit kan je met Myinlife:

  • Via steunkringen blijft iedereen voortdurend op de hoogte; je bepaalt zelf wie wat mag zien.
  • Plaats foto's en verhalen op de Tijdlijn en deel zo je mooie momenten met elkaar.
  • Plan gemakkelijk afspraken in de agenda die iedereen kan bekijken.
  • Stel eenvoudig een hulpvraag aan vrienden en familie.
  • Met de Myinlife app blijf je ook onderweg op de hoogte van het laatste nieuws.

Wat vind jij van Myinlife?

Laat het ons weten!

Logo's Alzheimer Nederland, Maastricht UMC+, Alzheimeronderzoekfonds Limburg en Alzheimer Centrum Limburg